Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015 11:51

Επισκέπτης τη νύχτα

Προκειται για τον τρίτο πίνακα που έκανα χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική με τις φιγούρες σχεδόν σαν περιγράμματα (παρόμοιο με κάτι που είδα σε ορισμένους πίνακες στο διαδίκτυο). Οι άλλοι δύο είναι οι Προέλαση και Νυχτερινός επισκέπτης.

Εδώ πέρα ήθελα να δημιουργήσω έναν ονειρικό κόσμο, ένα κλειστό δωμάτιο, ένα κορίτσι που περιμένει κι ένα αγόρι που εμφανίζεται μέσα στη νύχτα, μέσα από το παράθυρο και της προσφέρει ένα λουλούδι.

Το ξύλινο περιθώριο του καμβά έχει βαφτεί κόκκινο.

Additional Info

  • Μέσο: ακρυλικό σε καμβά
  • Διαστάσεις: 40 x 60 cm
  • Ημερομηνία: 2009
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Κυκλοφορεί

Τα Θέλουμε Όλα

οι εκδόσεις των συναδέλφων, Νοέμβριος 2021

Καλοκαίρι 1969, Ιταλία. Ένα χρόνο μετά τον Μάη του '68, οι εργάτες της ΦΙΑΤ ξεκινούν ένα δυναμικό και αδιαμεσολάβητο απεργιακό αγώνα ενάντια στην πανίσχυρη εργοδοσία. Ο αγώνας τους αποτέλεσε την απαρχή μιας δεκαετίας εργατικών και φοιτητικών κινητοποιήσεων όπου πρωταγωνίστησε το κίνημα της Αυτονομίας και που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η τελευταία έφοδος της εργατικής τάξης στον ουρανό. Τελευταία... ας ελπίσουμε μέχρι την επόμενη...

διαβάστε περισσότερα...

frontVogliamoTutti

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes