Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Καρικατούρες

Καρικατούρες

Στα τέλη της δεκαετίας του 2000 και το '11, '12 είχα φτιάξει κάποιες γελοιογραφίες και καρικατούρες εμπνευσμένος κυρίως από την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Κάποια από αυτές τις εικόνες τις χρησιμοποίησα για να εικονογραφήσω δουλειές με animation (Los Socialistas και Take them down) ενώ άλλες είχαν πιο πολύ το χαρακτήρα σατιρικού σκίτσου (μπορείτε να δείτε κάποιες από αυτές στο τμήμα σχέδια->γελοιογραφίες Ι, ΙΙ και ΙΙΙ).

Καθώς μόλις πρόσφατα άρχισα να ξανακάνω κάποιες προσπάθειες στο χώρο της καρικατούρας -εμπνευσμένος αυτή τη φορά κι από άλλες πηγές όπως η λογοτεχνία, αποφάσισα να συγκεντρώσω εδώ τις καλύτερες από αυτές.

Κυκλοφορεί

Νύχτες με Αέρα

εκδόσεις ΚΨΜ, Οκτώβριος 2018

Είναι επικίνδυνο να ταξιδεύεις νύχτα - ειδικά όταν έχει αέρα. Για κάποιους όμως είναι ακόμα πιο επικίνδυνο... Για αυτούς το φεγγάρι είναι πάντα κόκκινο κι ο αέρας μυρίζει αίμα. Παρ΄ όλα αυτά επιζούν. Γιατί πρέπει. Γιατί είναι αποφασισμένοι...

διαβάστε περισσότερα...

banner nyxtes

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes