Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 13:33

Νύχτα στην πόλη

Οι πίνακες δημιουργήθηκαν αρχικά γύρω στο 2005 με ένα ξεκάθαρο ενδιαφέρον για τη συμμετρία, την προοπτική και τη γεωμετρική δομή. Παρόλ' αυτά δεν ήμουν ικανοποιημένος με το background πίσω από τις δυο φιγούρες (αρχικά ήταν μια σειρά σκοτεινών βουνών σχεδιασμένων με τεχνικές ιαπωνικής ζωγραφικής -για μια αντίθεση με την έντονη προοπτική του μπροστά μέρους) και το άλλαξα ολοκληρωτικά το 2009. Όπως και στα υπόλοιπα δίπτυχα σε κάθε επιμέρους εικόνα υπάρχουν σημεία που να την ενώνουν με την άλλη δίπλα της.

Additional Info

  • Μέσο: λάδι σε καμβά
  • Διαστάσεις: 40 x 50 cm (x2)
  • Ημερομηνία: 2005
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Κυκλοφορεί

Νύχτες με Αέρα

εκδόσεις ΚΨΜ, Οκτώβριος 2018

Είναι επικίνδυνο να ταξιδεύεις νύχτα - ειδικά όταν έχει αέρα. Για κάποιους όμως είναι ακόμα πιο επικίνδυνο... Για αυτούς το φεγγάρι είναι πάντα κόκκινο κι ο αέρας μυρίζει αίμα. Παρ΄ όλα αυτά επιζούν. Γιατί πρέπει. Γιατί είναι αποφασισμένοι...

διαβάστε περισσότερα...

banner nyxtes

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes