Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 13:25

Δέντρο σε Νησί

αφιερωμένο στον Γ. Γουναρόπουλο

Το έργο είναι μια ακόμα σπουδή στη χρήση του χρώματος και του σχεδίου, βασισμένη στις τεχνικές του διάσημου Έλληνα ζωγράφου Γ. Γουναρόπουλου. Δημιούργησα ένα σχέδιο νησιού (ίσως με επιρροές από τη Σύρο) και ένα τεράστιο δέντρο στην κορφή. Ο πίνακας ανήκει σε μια μικρή σειρά από έργα με δέντρα (με διάφορες τεχνικές).

Παρότι σπουδή είναι ένα έργο που αγαπώ πολύ -ίσως επειδή μου θυμίζει τη δουλειά του Γουναρόπουλου που θαυμάζω.

Η αρχική μου πρόθεση ήταν να το τοποθετήσω με τα έργα οικειοποίησης αλλά καθώς δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος πίνακας στον οποίο να βασίζεται, τοποθέτησα το έργο εδώ.

Additional Info

  • Μέσο: λάδι σε χαρτί
  • Διαστάσεις: 45 x 60 cm
  • Ημερομηνία: 2005
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Κυκλοφορεί

Νύχτες με Αέρα

εκδόσεις ΚΨΜ, Οκτώβριος 2018

Είναι επικίνδυνο να ταξιδεύεις νύχτα - ειδικά όταν έχει αέρα. Για κάποιους όμως είναι ακόμα πιο επικίνδυνο... Για αυτούς το φεγγάρι είναι πάντα κόκκινο κι ο αέρας μυρίζει αίμα. Παρ΄ όλα αυτά επιζούν. Γιατί πρέπει. Γιατί είναι αποφασισμένοι...

διαβάστε περισσότερα...

banner nyxtes

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes