Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 11:43

Γελοιογραφίες ΙΙΙ

Οι γελοιγραφίες και σκίτσα αυτά έγιναν κατά την περίοδο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά και με συμμάχους το ΠΑΣΟΚ του Ε. Βενιζέλου και τη ΔΗΜΑΡ του Φ. Κουβέλη). Είναι η εποχή του 2ου μνημονίου και του PSI.

Δυστυχώς αυτές είναι και οι τελευταίες γελοιογραφίες που έκανα. Άλλα έργα (κυρίως τα τρία μεγάλα κόμικ, Ο θάνατος του William George Allum, Ταξίδι στον αέρα και το Για μια ανάσα ελευθερίας) μου απορρόφησαν σχεδόν όλο το χρόνο. Λέω δυστυχώς γιατί και η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με τους λεονταρισμούς της αρχής και το τρίτο μνημόνιο τελικά προσφέρεται για άφθονη κριτική και σάτιρα.

Additional Info

  • Ημερομηνία: 2012-2013

Κυκλοφορεί

Τα Θέλουμε Όλα

οι εκδόσεις των συναδέλφων, Νοέμβριος 2021

Καλοκαίρι 1969, Ιταλία. Ένα χρόνο μετά τον Μάη του '68, οι εργάτες της ΦΙΑΤ ξεκινούν ένα δυναμικό και αδιαμεσολάβητο απεργιακό αγώνα ενάντια στην πανίσχυρη εργοδοσία. Ο αγώνας τους αποτέλεσε την απαρχή μιας δεκαετίας εργατικών και φοιτητικών κινητοποιήσεων όπου πρωταγωνίστησε το κίνημα της Αυτονομίας και που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η τελευταία έφοδος της εργατικής τάξης στον ουρανό. Τελευταία... ας ελπίσουμε μέχρι την επόμενη...

διαβάστε περισσότερα...

frontVogliamoTutti

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes