Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 00:02

Τρέχουσες Εργασίες

Το τελευταίο διάστημα μετά και την έκδοση του κόμικ "Νύχτες με Αέρα" (εκδόσεις ΚΨΜ, οκτ. 2018) και την ολοκλήρωση του κόμικ "Τα Θέλουμε Όλα" (και σε αναζήτηση τρόπου έκδοσης του) εργάζομαι πάνω σε διάφορα πράγματα:

  • Συλλογή υλικού, σημειώσεις & ιδέες σχετικά με ένα νέο κόμικ με ήρωα τον Λεονάρντο ντα Βίντσι (σχετικό με το κόμικ "Ταξίδι στον αέρα")
  • Μετάφραση στα αγγλικά του κόμικ "Ο Θάνατος του William George Allum". Οι μεταφράσεις αυτες ανά σελίδα δημοσιεύονται στη σελίδα μου στο Patreon και μόλις ολοκληρωθούν θα ανέβουν και εδώ.
  • Καρικατούρες (συνοδευμένες με ρεαλιστικά πορτρέτα) για άσκηση στο σχέδιο (αλλά και στο ψηφιακό χρώμα)
  • Ξεκαθάρισμα /τακτοποίηση παλιών σεναριακών ιδεών /κειμένων
  • Σκέψεις, σημειώσεις για ένα πιθανό animation βασισμένο στο κόμικ "Ο Θάνατος του William George Allum".

 

 

 

Κυκλοφορεί

Νύχτες με Αέρα

εκδόσεις ΚΨΜ, Οκτώβριος 2018

Είναι επικίνδυνο να ταξιδεύεις νύχτα - ειδικά όταν έχει αέρα. Για κάποιους όμως είναι ακόμα πιο επικίνδυνο... Για αυτούς το φεγγάρι είναι πάντα κόκκινο κι ο αέρας μυρίζει αίμα. Παρ΄ όλα αυτά επιζούν. Γιατί πρέπει. Γιατί είναι αποφασισμένοι...

διαβάστε περισσότερα...

banner nyxtes

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes