Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 08:28

Αθήνα II

Το έργο αυτό σχεδιάστηκε να συνοδεύει τον πρώτο πίνακα Αθήνα. Φτιαγμένο με την ίδια τεχνική με τα περισσότερα από τα υπόλοιπα τοπία εδώ, έχει μια πιο περιορισμένη χρωματική κλίμακα (κοντά στο γκρι) για να δημιουργηθεί μεγαλύτερη ένταση με την κόκκινη ρίγα στο κέντρο. Το χρώμα έχει περαστεί με πολλαπλές διαφανείς στρώσεις ως ένα σημείο και εκτεταμένη χρήση σπάτουλας μετά.

Έχω τις αμφιβολίες μου για το έργο αυτό γιατί κάπως νιώθω ότι στερείται βάθους (ίσως θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει επιφανειακό και έργο εντυπωσιασμού). Η αλήθεια είναι ότι βασίζεται σε ένα από τα πρώτα προσχέδια που έκανα για το έργο Αθήνα, και ήταν ένας πίνακας που ήθελα να ολοκληρώσω.

Το τελικό αποτέλεσμα ίσως δεν βγήκε τόσο δυνατό όσο το φανταζόμουνα.

Additional Info

  • Μέσο: ακρυλικό σε χαρτί
  • Διαστάσεις: 1m x 70 cm
  • Ημερομηνία: 2012
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Κυκλοφορεί

Νύχτες με Αέρα

εκδόσεις ΚΨΜ, Οκτώβριος 2018

Είναι επικίνδυνο να ταξιδεύεις νύχτα - ειδικά όταν έχει αέρα. Για κάποιους όμως είναι ακόμα πιο επικίνδυνο... Για αυτούς το φεγγάρι είναι πάντα κόκκινο κι ο αέρας μυρίζει αίμα. Παρ΄ όλα αυτά επιζούν. Γιατί πρέπει. Γιατί είναι αποφασισμένοι...

διαβάστε περισσότερα...

banner nyxtes

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes