Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 13:13

Κέρκυρα, το παλιό φρούριο

Το παλιό φρούριο στην Κέρκυρα -ένας πίνακας που δημιουργήθηκε μαζί με τον πίνακα για το νέο φρούριο σαν σύνολο. Χρησιμοποίησα την ίδια τεχνική και χρωματική κλίμακα. Στον συγκεκριμένο πίνακα έχω προσθέσει μια σχετικά ρεαλιστική απεικόνιση της λάμπας στο δρόμο και τα κάγκελα μπροστά της. Γενικά το μπροστινό μέρος μου αρέσει αρκετά (παρά τις επιφυλάξεις μου για το πολύ άσπρο χρώμα και πως αυτό δένει με τον υπόλοιπο πίνακα) αλλά για το ίδιο το φρούριο έχω ορισμένες αμφιβολίες καθώς νομίζω έπρεπε να έχω απλοποιήσει περισσότερο τις φόρμες.

Additional Info

  • Μέσο: λάδι σε χαρτί
  • Διαστάσεις: 53 x 43 cm
  • Ημερομηνία: 2010
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Κυκλοφορεί

Νύχτες με Αέρα

εκδόσεις ΚΨΜ, Οκτώβριος 2018

Είναι επικίνδυνο να ταξιδεύεις νύχτα - ειδικά όταν έχει αέρα. Για κάποιους όμως είναι ακόμα πιο επικίνδυνο... Για αυτούς το φεγγάρι είναι πάντα κόκκινο κι ο αέρας μυρίζει αίμα. Παρ΄ όλα αυτά επιζούν. Γιατί πρέπει. Γιατί είναι αποφασισμένοι...

διαβάστε περισσότερα...

banner nyxtes

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes