Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 13:13

Κέρκυρα, το παλιό φρούριο

Το παλιό φρούριο στην Κέρκυρα -ένας πίνακας που δημιουργήθηκε μαζί με τον πίνακα για το νέο φρούριο σαν σύνολο. Χρησιμοποίησα την ίδια τεχνική και χρωματική κλίμακα. Στον συγκεκριμένο πίνακα έχω προσθέσει μια σχετικά ρεαλιστική απεικόνιση της λάμπας στο δρόμο και τα κάγκελα μπροστά της. Γενικά το μπροστινό μέρος μου αρέσει αρκετά (παρά τις επιφυλάξεις μου για το πολύ άσπρο χρώμα και πως αυτό δένει με τον υπόλοιπο πίνακα) αλλά για το ίδιο το φρούριο έχω ορισμένες αμφιβολίες καθώς νομίζω έπρεπε να έχω απλοποιήσει περισσότερο τις φόρμες.

Additional Info

  • Μέσο: λάδι σε χαρτί
  • Διαστάσεις: 53 x 43 cm
  • Ημερομηνία: 2010
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Κυκλοφορεί

Τα Θέλουμε Όλα

οι εκδόσεις των συναδέλφων, Νοέμβριος 2021

Καλοκαίρι 1969, Ιταλία. Ένα χρόνο μετά τον Μάη του '68, οι εργάτες της ΦΙΑΤ ξεκινούν ένα δυναμικό και αδιαμεσολάβητο απεργιακό αγώνα ενάντια στην πανίσχυρη εργοδοσία. Ο αγώνας τους αποτέλεσε την απαρχή μιας δεκαετίας εργατικών και φοιτητικών κινητοποιήσεων όπου πρωταγωνίστησε το κίνημα της Αυτονομίας και που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η τελευταία έφοδος της εργατικής τάξης στον ουρανό. Τελευταία... ας ελπίσουμε μέχρι την επόμενη...

διαβάστε περισσότερα...

frontVogliamoTutti

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes