Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 10:40

Σύρος (από μακριά) II

Αποτελεί τη δεύτερη προσπάθεια μου πάνω στο ίδιο θέμα της Σύρου από μακριά (για την ακρίβεια από μια ελαφρώς πιο πλάγια όψη). Ο πίνακας έχει μια πιο απαλή προσέγγιση (όχι τόσο σκληρά περιγράμματα), ίσως πιο πλούσια χρωματική κλίμακα αλλά δεν με ικανοποιεί τόσο στις αντανακλάσεις δεξιά που μοιάζουν να μη δένουν με το υπόλοιπο έργο.

(ιδιωτική συλλογή)

Additional Info

  • Μέσο: λάδι σε χαρτί
  • Διαστάσεις: 60 x 45 cm
  • Ημερομηνία: 2008
  • Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο /Ιδιωτική συλλογή

Κυκλοφορεί

Τα Θέλουμε Όλα

οι εκδόσεις των συναδέλφων, Νοέμβριος 2021

Καλοκαίρι 1969, Ιταλία. Ένα χρόνο μετά τον Μάη του '68, οι εργάτες της ΦΙΑΤ ξεκινούν ένα δυναμικό και αδιαμεσολάβητο απεργιακό αγώνα ενάντια στην πανίσχυρη εργοδοσία. Ο αγώνας τους αποτέλεσε την απαρχή μιας δεκαετίας εργατικών και φοιτητικών κινητοποιήσεων όπου πρωταγωνίστησε το κίνημα της Αυτονομίας και που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η τελευταία έφοδος της εργατικής τάξης στον ουρανό. Τελευταία... ας ελπίσουμε μέχρι την επόμενη...

διαβάστε περισσότερα...

frontVogliamoTutti

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes