Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 07:44

Σύρος (από μακριά) I

Αυτός ο πίνακας αποτελεί την πρώτη μου προσπάθεια να χρησιμοποιήσω αυτή την ψευδοκυβιστική τεχνική με τα τα επικαλυπτόμενα τετράγωνα, που την εμπνεύστηκα (πέρα φυσικά από τις εμφανείς επιρροές μέσα στην ιστορία της μοντέρνας τέχνης) από το ίδιο το τοπίο και τα μικρά κυκλαδικά σπίτια που είναι χτισμένα πολύ κοντά το ένα με το άλλο και σπάνια έχουν σκεπές (κεραμίδια ή κάτι άλλο) οπότε από μακριά μοιάζουν με μικρά τετράγωνα που επικαλύπτουν το ένα το άλλο.

Additional Info

  • Μέσο: λάδι σε χαρτί
  • Διαστάσεις: 60 x 45 cm
  • Ημερομηνία: 2007
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Κυκλοφορεί

Τα Θέλουμε Όλα

οι εκδόσεις των συναδέλφων, Νοέμβριος 2021

Καλοκαίρι 1969, Ιταλία. Ένα χρόνο μετά τον Μάη του '68, οι εργάτες της ΦΙΑΤ ξεκινούν ένα δυναμικό και αδιαμεσολάβητο απεργιακό αγώνα ενάντια στην πανίσχυρη εργοδοσία. Ο αγώνας τους αποτέλεσε την απαρχή μιας δεκαετίας εργατικών και φοιτητικών κινητοποιήσεων όπου πρωταγωνίστησε το κίνημα της Αυτονομίας και που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η τελευταία έφοδος της εργατικής τάξης στον ουρανό. Τελευταία... ας ελπίσουμε μέχρι την επόμενη...

διαβάστε περισσότερα...

frontVogliamoTutti

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes