Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 08:29

Απόσταση

Η επιδίωξη πίσω από αυτόν τον πίνακα ήταν να μοιάζει με μια σελίδα κόμικ. Δε συμπλήρωσα το κείμενο για να μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει τη δική του ιστορία (επιλέγοντας εξάλλου την πορεία με την οποία θα δει τα διάφορα στοιχεία της εικόνας).

Ο πίνακας κάνει μια αναφορά σε όλους αυτούς τους πίνακες /φωτογραφίες με κοπέλες στο παράθυρο (κι ειδικότερα στον αντίστοιχο πίνακα του Νταλί -τόσο αναφορικά με το σχέδιο όσο και σε σχέση με τη χρωματική κλίμακα στους τοίχους κλπ). Επίσης, υπάρχει μια μικρή αναφορά στα κόμικ του Κόρτο Μαλτέζε (του H. Pratt)  μέσα από το σχέδιο για τα σύννεφα αλλά και τη γενική ατμόσφαιρα του έργου.

(ιδιωτική συλλογή)

Additional Info

  • Μέσο: ακρυλικό σε καμβά
  • Διαστάσεις: 60 x 80 cm
  • Ημερομηνία: 2014
  • Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο /Ιδιωτική συλλογή

Κυκλοφορεί

Νύχτες με Αέρα

εκδόσεις ΚΨΜ, Οκτώβριος 2018

Είναι επικίνδυνο να ταξιδεύεις νύχτα - ειδικά όταν έχει αέρα. Για κάποιους όμως είναι ακόμα πιο επικίνδυνο... Για αυτούς το φεγγάρι είναι πάντα κόκκινο κι ο αέρας μυρίζει αίμα. Παρ΄ όλα αυτά επιζούν. Γιατί πρέπει. Γιατί είναι αποφασισμένοι...

διαβάστε περισσότερα...

banner nyxtes

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes