Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 08:50

Αφηρημένη Σύνθεση (χωριό)

Το έργο αυτό βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε ένα πρότερο αφηρημένο τοπίο μου, που ονομάζεται Το Χωριό. Στην ουσία έχει την ίδια (ή παρόμοια) δομή, αλλά διαφορετικά χρώματα και ζωγραφική προσέγγιση από μέρους μου. Ο πίνακας αποτελεί έναν ακόμα πειραματισμό μου για μια πιο αφηρημένη εκδοχή της ψευδοκυβιστικής τεχνικής που έχω εφαρμόσει στα περισσότερα τοπία μου (μαζί με έργα όπως Το Χωριό, ή το Σούρουπο)

Additional Info

  • Μέσο: ακρυλικό σε χαρτί
  • Διαστάσεις: 1m x 70cm
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Κυκλοφορεί

Τα Θέλουμε Όλα

οι εκδόσεις των συναδέλφων, Νοέμβριος 2021

Καλοκαίρι 1969, Ιταλία. Ένα χρόνο μετά τον Μάη του '68, οι εργάτες της ΦΙΑΤ ξεκινούν ένα δυναμικό και αδιαμεσολάβητο απεργιακό αγώνα ενάντια στην πανίσχυρη εργοδοσία. Ο αγώνας τους αποτέλεσε την απαρχή μιας δεκαετίας εργατικών και φοιτητικών κινητοποιήσεων όπου πρωταγωνίστησε το κίνημα της Αυτονομίας και που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η τελευταία έφοδος της εργατικής τάξης στον ουρανό. Τελευταία... ας ελπίσουμε μέχρι την επόμενη...

διαβάστε περισσότερα...

frontVogliamoTutti

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes