Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 13:12

Το Χωριό

Έφτιαξα αυτό το μικρό πίνακα κατά τη διάρκεια κάποιων σύντομων διακοπών σε ένα ορεινό χωριό της Καρδίτσας κοντά στη Λίμνη Πλαστήρα. Την ίδια ώρα δούλευα σε έναν άλλο μικρό πίνακα του τοπίου (με το ψευδοκυβιστικό, γεωμετρικό στυλ που χρησιμοποιούσα εκείνο τον καιρό) και αυτή αποτελεί μια εκδοχή πλήρως γεωμετρική και απλουστευμένη. Πρέπει να ομολογήσω πως είναι μια δουλειά που μου αρέσει αρκετά παρά το μικρό της μέγεθος.

Additional Info

  • Μέσο: ακρυλικό σε ξύλο
  • Διαστάσεις: 32 x 25 cm
  • Ημερομηνία: 2009
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Κυκλοφορεί

Τα Θέλουμε Όλα

οι εκδόσεις των συναδέλφων, Νοέμβριος 2021

Καλοκαίρι 1969, Ιταλία. Ένα χρόνο μετά τον Μάη του '68, οι εργάτες της ΦΙΑΤ ξεκινούν ένα δυναμικό και αδιαμεσολάβητο απεργιακό αγώνα ενάντια στην πανίσχυρη εργοδοσία. Ο αγώνας τους αποτέλεσε την απαρχή μιας δεκαετίας εργατικών και φοιτητικών κινητοποιήσεων όπου πρωταγωνίστησε το κίνημα της Αυτονομίας και που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η τελευταία έφοδος της εργατικής τάξης στον ουρανό. Τελευταία... ας ελπίσουμε μέχρι την επόμενη...

διαβάστε περισσότερα...

frontVogliamoTutti

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes