Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 13:18

Ερείπια

Το σχέδιο αυτό είναι αντιγραφή μιας φωτογραφίας που βρήκα στο internet από τον φωτογράφο Fred Boissonnas. Η φωτογραφία απεικονίζει μια άποψη του Παρθενώνα το 1908. Μπορείτε να δειτε περισσότερα για τη δουλειά του εδώ.

Ο στόχος μου ήταν να κάνω το σχέδιο όσο πιο ρεαλιστικό μπορούσα (ειδικά τις υφές). Όσον αφορά τις υφές τουλάχιστον στα περισσότερα σημεία είμαι ικανοποιημένος, αλλά σε σχέση με την αρχική φωτογραφία μπορεί κάποιος να εντοπίσει τρεις σημαντικές διαφορές (και μόνο μία έγινε ηθελημένα -η εξάλειψη της ανθρώπινης φιγούρας). Οι άλλες δυο αλλαγές είναι το άνοιγμα της πόρτας (που έπρεπε να είναι στενότερο) και κάποιες φόρμες γύρω από την πόρτα (που έπρεπε να είναι αρκετά πιο σκοτεινές). ίσως υπάρχουν κι άλλες διαφορές ή αβλεψίες, αλλά ελπίζω να μην είναι τόσο σημαντικές.

Το σχέδιο έχει γίνει με μολύβι...

Additional Info

  • Ημερομηνία: 2013

Κυκλοφορεί

Τα Θέλουμε Όλα

οι εκδόσεις των συναδέλφων, Νοέμβριος 2021

Καλοκαίρι 1969, Ιταλία. Ένα χρόνο μετά τον Μάη του '68, οι εργάτες της ΦΙΑΤ ξεκινούν ένα δυναμικό και αδιαμεσολάβητο απεργιακό αγώνα ενάντια στην πανίσχυρη εργοδοσία. Ο αγώνας τους αποτέλεσε την απαρχή μιας δεκαετίας εργατικών και φοιτητικών κινητοποιήσεων όπου πρωταγωνίστησε το κίνημα της Αυτονομίας και που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η τελευταία έφοδος της εργατικής τάξης στον ουρανό. Τελευταία... ας ελπίσουμε μέχρι την επόμενη...

διαβάστε περισσότερα...

frontVogliamoTutti

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes