Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 12:50

Fishing Boats (3d)

Αυτό το 3d έργο βασίζεται σε έναν από τους πρώτους κυβιστικούς πίνακες του Georges Braque με τον τίτλο "Fishing Boats" (1909).  Είναι το πρώτο από μια σειρά 3d έργων βασισμένα σε πίνακες ζωγραφικής.

Η αρχική μου σκέψη ήταν απλά να αναδημιουργήσω το χώρο που υπάρχει μέσα στον πίνακα. Ακολούθως άρχισα να σκέφτομαι και μια σύντομη ιστορία που τελικά κατέληξε σε ένα μικρό φιλμ.

Η "ιστορία" εκτός από τον πίνακα είχε ως επιρροές παλιά ιρλανδικά (θαλασσινά και όχι μόνο) τραγούδια. Είναι ένα ομιχλώδες απόγευμα και από μακριά βλέπουμε (κι ακούμε) μια καταιγίδα να πλησιάζει. Ένας ψαράς στη βάρκα του ψαρεύει στο πέλαγος ενώ οι υπόλοιποι ψαράδες του χωριού βρίσκονται στην pub, πίνουν και τραγουδούν όταν ξαφνικά ακούγεται μια κραυγή....

Additional Info

  • Μέσο: Lightwave 3d, Adobe After Effects
  • Ημερομηνία: 2011

Media

Fishing Boats, 2011

Κυκλοφορεί

Τα Θέλουμε Όλα

οι εκδόσεις των συναδέλφων, Νοέμβριος 2021

Καλοκαίρι 1969, Ιταλία. Ένα χρόνο μετά τον Μάη του '68, οι εργάτες της ΦΙΑΤ ξεκινούν ένα δυναμικό και αδιαμεσολάβητο απεργιακό αγώνα ενάντια στην πανίσχυρη εργοδοσία. Ο αγώνας τους αποτέλεσε την απαρχή μιας δεκαετίας εργατικών και φοιτητικών κινητοποιήσεων όπου πρωταγωνίστησε το κίνημα της Αυτονομίας και που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η τελευταία έφοδος της εργατικής τάξης στον ουρανό. Τελευταία... ας ελπίσουμε μέχρι την επόμενη...

διαβάστε περισσότερα...

frontVogliamoTutti

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes