Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 11:46

Jimmy (3d)

Αυτό το έργο 3d (χρησιμοποίησα το Lightwave 3d) ήταν μια άσκηση για το μάθημα 3d στο μεταπτυχιακό μου ("Ψηφιακές Μορφές Τέχνης", της ΑΣΚΤ).
Το έργο κατέληξε σε μια μικρού μήκους ταινία (το 2005) και η ιστορία αφορά έναν νεαρό ντυμένο με punk ρούχα που ετοιμάζει μια βόμβα μέσα στο δωμάτιο του. Έξω είναι νύχτα και βλέπουμε ένα εγκαταλελειμένο πάρκο και ένα αμάξι της αστυνομίας.

Πρόκειται για την πρώτη σοβαρή μου προσπάθεια να δημιουργήσω μια ταινία αποκλειστικά με 3d μέσα, το έργο παρουσιάζει αρκετά ελαττώματα. Αυτά αφορούν την ποιότητα (και την φωτεινότητα) των σκηνών και τη σχετικά μη φυσική κίνηση. Όσο για το σενάριο φοβάμαι ότι είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθει ο θεατής το νόημα των αρχικών σκηνών. Παρόλ' αυτά ελπίζω ότι παρά τα ελαττώματα είναι μια αξιοπρεπής προσπάθεια που αξίζει να παρουσιαστεί.

Additional Info

  • Μέσο: Lightwave 3d
  • Ημερομηνία: 2005

Media

Jimmy, 2005

Κυκλοφορεί

Νύχτες με Αέρα

εκδόσεις ΚΨΜ, Οκτώβριος 2018

Είναι επικίνδυνο να ταξιδεύεις νύχτα - ειδικά όταν έχει αέρα. Για κάποιους όμως είναι ακόμα πιο επικίνδυνο... Για αυτούς το φεγγάρι είναι πάντα κόκκινο κι ο αέρας μυρίζει αίμα. Παρ΄ όλα αυτά επιζούν. Γιατί πρέπει. Γιατί είναι αποφασισμένοι...

διαβάστε περισσότερα...

banner nyxtes

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes