Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 11:31

Ιστοσελίδες

Τα τελευταία χρόνια έχω δημιουργήσει (ή βοηθήσει στο σχεδιασμό) κάποιες ιστοσελίδες, κυρίως ως μέρος της δουλειάς μου ή βοηθώντας ορισμένους φίλους. Σε κάποιες από αυτές τις σελίδες έχω σχεδιάσει και τα λογότυπα.

Ένας μεγάλος αριθμός από τις δουλειές εδώ έχει γίνει σε συνεργασία με ένα φίλο μou και την εταιρία του WDesign στην Κέρκυρα.

Το site που φιλοξενεί τα έργα μου επίσης έχει σχεδιαστεί και δημιουργηθεί από μένα και είναι βασισμένο σε joomla. Δεν το έχω προσθέσει στην παρακάτω λίστα για λόγους προφανείς.

Additional Info

  • Μέσο: Joomla, Flash, Html, CSS
  • Ημερομηνία: 2009-2015

Κυκλοφορεί

Νύχτες με Αέρα

εκδόσεις ΚΨΜ, Οκτώβριος 2018

Είναι επικίνδυνο να ταξιδεύεις νύχτα - ειδικά όταν έχει αέρα. Για κάποιους όμως είναι ακόμα πιο επικίνδυνο... Για αυτούς το φεγγάρι είναι πάντα κόκκινο κι ο αέρας μυρίζει αίμα. Παρ΄ όλα αυτά επιζούν. Γιατί πρέπει. Γιατί είναι αποφασισμένοι...

διαβάστε περισσότερα...

banner nyxtes

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes