Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 08:39

Πραγματικότητα

Επειδή έχουμε περάσει σε περίοδο κωλοτούμπας, ας μην ξεχάσουμε τι ακούμε δυο χρόνια τώρα από τους διαφόρους ειδικούς (και ναι, είναι αυτά που επειδή τα αμφισβητούσαμε από την πρώτη στιγμή, κάποιοι μας έκοψαν την καλημέρα, άλλοι μας έλεγαν ψεκασμένους πίσω από την πλάτη μας, άλλοι κάναν φατσούλες στις δημοσιεύσεις κλπ)
Φυσικά είναι πολύ παράτολμο να προσπαθείς να αντικρούσεις την προπαγάνδα με σκίτσα. Πάντα θα υπάρχει κάποιος "έξυπνος" που θα κάνει μια 5λεπτη αναζήτηση τι λέει ο τάδε διεθνής οργανισμός ή το γνωστό μμε (ή οι περιβόητοι αστυνόμοι του διαδικτύου fact checkers), αλλά τι να κάνουμε έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό.
Σε ότι αφορά τα ίδια τα σκίτσα, βασίζονται όλα στην ίδια απλή ιδέα και θα μπορούσα να κάνω τουλάχιστον άλλα τόσα, με παρόμοιες "επιστημονικές αλήθειες" ειδικών.
Ενδιαφέροντα links (απλά ενδεικτικά):

Additional Info

  • Μέσο: pencils, pens, digital color
  • Ημερομηνία: 2022
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Κυκλοφορεί

Τα Θέλουμε Όλα

οι εκδόσεις των συναδέλφων, Νοέμβριος 2021

Καλοκαίρι 1969, Ιταλία. Ένα χρόνο μετά τον Μάη του '68, οι εργάτες της ΦΙΑΤ ξεκινούν ένα δυναμικό και αδιαμεσολάβητο απεργιακό αγώνα ενάντια στην πανίσχυρη εργοδοσία. Ο αγώνας τους αποτέλεσε την απαρχή μιας δεκαετίας εργατικών και φοιτητικών κινητοποιήσεων όπου πρωταγωνίστησε το κίνημα της Αυτονομίας και που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η τελευταία έφοδος της εργατικής τάξης στον ουρανό. Τελευταία... ας ελπίσουμε μέχρι την επόμενη...

διαβάστε περισσότερα...

frontVogliamoTutti

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes