Αν σας ενδιαφέρει η δουλειά μου και επιθυμείτε να με στηρίξετε μπορείτε να το κάνετε στο Patreon. Εκεί μπορείτε να βλέπετε πρώτοι νέες σελίδες ή έργα /μεταφράσεις, έργα μου (πίνακες, σχέδια, εικονογραφήσεις, καρικατούρες) σε υψηλή ανάλυση και αφίσες (μεγέθη Α3 και Α4) βασισμένες σε δουλειές μου.

 become a patron button

 

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 13:26

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τις ΤΠΕ στην Εκπαίδευση

Αυτό το μικρό animation σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε (σε σχετικά πολύ σύντομο χρονικό διάστημα) για να συνοδεύσει το cd με τις εισηγήσεις του 7ου Πανελλήνιου Συνέδριο για τις ΤΠΕ στην Εκπαίδευση, που θα πραγματιποιηθεί στη Σύρο, στις 21-23 Ιουνίου 2013. Υπάρχουν πολλές ομοιότητες με τα animations για τα προηγούμενα συνέδρια, αλλά και με το promo video του Animasyros5 (μπορείτε να το δείτε εδώ:  http://vimeo.com/49371393).

 

Δείτε το animation εδώ (swf)

Additional Info

  • Μέσο: flash
  • Ημερομηνία: 2013

Κυκλοφορεί

Τα Θέλουμε Όλα

οι εκδόσεις των συναδέλφων, Νοέμβριος 2021

Καλοκαίρι 1969, Ιταλία. Ένα χρόνο μετά τον Μάη του '68, οι εργάτες της ΦΙΑΤ ξεκινούν ένα δυναμικό και αδιαμεσολάβητο απεργιακό αγώνα ενάντια στην πανίσχυρη εργοδοσία. Ο αγώνας τους αποτέλεσε την απαρχή μιας δεκαετίας εργατικών και φοιτητικών κινητοποιήσεων όπου πρωταγωνίστησε το κίνημα της Αυτονομίας και που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η τελευταία έφοδος της εργατικής τάξης στον ουρανό. Τελευταία... ας ελπίσουμε μέχρι την επόμενη...

διαβάστε περισσότερα...

frontVogliamoTutti

2019 Κυριάκος Μαυρίδης
Free Joomla! templates by AgeThemes